A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Centar za ratnu traumu

Zgjidhni pyetësorin

Nëse keni vërejtur ndjenja të caktuara, mendime dhe sjellje për të cilat ju jeni shqetësuar dhe të cilat ndikojnë negativisht në jetën tuaj, duke klikuar një nga butonat në këndin e sipërm të majtë ju mund të hyni në pyetësor të shkurtër për vetëvlersim. Zgjidhja e këtyre pyetësorëve për vetëvlersim do t'u ndihmojë që të merrni përgjigje në pyetjen se a do të ishte mirë të kontaktoni një person profesional apo kjo në këtë moment nuk është e nevojshme.

Këto pyetsorë nuk janë mjete për marrjen zyrtare, formale të diagnozës së vërtetë. Pyetsorët janë këtu për t'u ndihmuar të fitoni një pasqyrë më të qartë të situatës suaj të tanishme.